Esport efterskole

Hvad du kan i dag, bliver du bedre til i morgen med et ophold på en esport efterskole

Er du skarp til headshots, party og flashbangs? Og drømmer du om at blive virkelig god – taktisk, strategisk og fysisk – så er Esport CS:GO linjen på Bramming esport efterskole helt sikkert noget for dig.

På Bramming bliver du trænet af vores underviser, der ved, hvad det kræver for at mestre CS:GO, og som kan udvikle dine skills hele vejen rundt. Vi træner tre gange om ugen i skolens Esportslokale. Lokalet er også åbent for Esports-elever i fritiden, så der er mulighed for masser af selvtræning.

Vi udvikler din teknik, din fysik og dit overblik

Esport har taget verden med storm og ikke bare skabt en ny generation af sportsfolk. Men også en række nye indgange til, hvad sport kan være.

Undervisningen på Esport CS:GO linjen foregår i vores særlige Esportslokale, som indeholder en række kraftfulde Gaming PC’ere med hardware, der sikrer dig en god oplevelse ved computeren. Du vil i forbindelse med træningen opdage, at CS:GO handler om mere end at sidde et tusindtal af timer foran skærmen og spille MM, FaceIT eller DM.

Vi arbejder benhårdt med tekniske, strategiske og taktiske elementer som fx: Aim, Spraypattern Smokes, Popflashes, Callouts, Executes og Defaults Dry-Runs Communication Strategy. Samtidig arbejder vi på den fysiske træning, så din krop er tunet ordentligt ind. Vi har ugentlig fællestræning, og der vil også blive udleveret fysiske selvtræningsprogrammer.

Vi kæmper sammen og knytter bånd

Som Esports-elev på Bramming vil du opleve at få et stort medansvar for holdet og de kampe, vi har – både på skolen i forbindelse med træning og ved de turneringer og lans, vi deltager i henover skoleåret.

Medansvaret styrker både gruppedynamik og det indbyrdes samspil. Ting, som alle er vigtige forudsætninger for at blive stærk i CS:GO. Det skader naturligvis heller ikke, at det også styrker de mange bånd, du knytter i løbet af året på skolen.

null

Spring

Læs mere her

null

Rytme

Læs mere her

null

Håndbold

Læs mere her

null

Fodbold

Læs mere her

null

Spring

Læs mere her

null

Håndbold

Læs mere her

null

Fodbold

Læs mere her

null

Rytme

Læs mere her

Bliv elev
Besøg os
Brochure