For kommende elever

Velkommen til elevholdet 2022/2023

INFO til kommende elever 22/23

Inden længe vil I få et login til vores intra-system Viggo, og så vil der løbende komme informationer ud her og på mail. Det kan være en god ide i forhold til mail at “whiteliste” @brammingefterskole.dk, således vores mails ikke ryger i et spamfilter. For at få adgang til Viggo skal man have opgivet en mailadresse ved tilmelding til skolen.

I uge 8 sender vores sekretær Helle blanketter ud til udfyldelse.

Har I problemer med noget, eller spørgsmål,  så kontakt Helle på kontoret på 75173833 eller på mail kontor@brammingefterskole.dk

Nye elevers dag

Søndag d. 24. april 2022 kl. 10 – 15 – SÆT KRYDS I KALENDEREN!

Her skal vi møde hinanden for allerførste gang – alle sammen! Vi skal formentlig synge en sang, have lidt info om det kommende skoleår, spise noget frokost og drikke en kop kaffe. Kommende elever skal HUSKE tøj til linjefag og gymnastik – for vi skal også være aktive!

Har I spørgsmål til dagen – kontakt Helle på kontoret på 75173833 eller på mail kontor@brammingefterskole.dk

Skolestart 22/23 – Vi starter onsdag d. 10 august!

Forsikring

Skolen har ingen forsikring, der dækker for elevernes private ejendele så som cykler, motocrossmaskiner, tøj, computere, mobiltelefoner mm. Forældrene skal på forhånd sikre sig, at egen familieforsikring dækker eleverne, mens de er på efterskole.
For motocrosseleverne gælder desuden, at forældrene selv skal forsikre deres børn i forbindelse med udøvelse af ekstremsport.

Huskeliste

Ting du skal medbringe ved skolestart:

• Dyne, hovedpude, rullemadras, sengelinned og et sengetæppe
  • Sportstøj og sportssko – både til udendørs og indendørs brug
  • Sovepose og liggeunderlag
  • Cykel, cykellygter og cykelhjelm
  • Skoletaske og pennalhus (husk saks)
  • Refleksvest – kan ofte købes billigt i Netto, Fakta eller andre steder.

Ting du må medbringe

• Vi anbefaler, at du medbringer en bærbar computer til skolebrug.

Ting du ikke må medbringe:

• TV, video, stationær computer og playstation.