Rejser og ture

Introtur, skilejrskole, afslutningstur og ekskursioner

Vi oplever verden sammen

Vores mange fælles oplevelser i hverdagene ryster os godt sammen. Det samme gør vores rejser i løbet af året. Her kommer vi afsted og giver os tid til at udforske verden og os selv i nye rammer. Der er to faste rejser for alle på skolen.

Vi er altid på skitur i januar. Her får du få lov til sammen med undervisere og ski-instruktører at udfordre dig sig selv i sneen på ét eller to brædder. Om aftenen hygger vi med fællessamling og information. Derudover har vi en introtur til Norge, hvor vi skal op i naturen og blive knyttet til hinanden på kryds og tværs.

Introtur til Norge

I starten af skoleåret skal vi tømres godt sammen! Det gør man selvfølgelig i en rafte ned af en flod, i en linie fastbundet højt oppe i et træ, på en vandre-tur i det norske fjeld. Derfor tager vi til TrollAktiv i Norge, hvor vi får fede oplevelser og rystes godt sammen. Du kan roligt glæde dig – det er en fantastisk tur!

Skitur

Senere på skoleåret skal vi tømres godt sammen! Det gør man selvfølgelig på ski eller snowboard ude i sneen, med sus og høj fart, drøner vi ned sammen i flok.

Mere info kommer senere.

Københavnertur – Efterskolebytte

I løbet af skoleåret skal vi endnu en gang tømres godt sammen! Det gør man selvfølgelig med en hyggelig fællestur til København, med høje bygninger, det Runde Tårn og dansk historie. Her skal vi nok få nogle fede oplevelser og rystes godt sammen. Du kan roligt glæde dig – det bliver en fantastisk tur!

Bliv elev
Besøg os
Brochure