Fællesgymnastik er noget vi har sammen – alle sammen på skolen.

Det er en helt central del af fællesskabet og din efterskoleoplevelse. Alle kan være med. Og alle skal også være med. For nogle kan det måske føles som at blive kastet ud på dybt vand, men vi tager det trin for trin, og du bliver altid mødt på det niveau, du er.

Vi samles to gange om ugen til fællesgymnastik og arbejder frem mod de sjove, spændende og fantastiske gymnastikopvisninger, vi tager rundt med i løbet af foråret.

Flere gange om ugen står der gymnastik på skemaet for hver af de to årgange. Alle elever skal lave gymnastik og man behøver ikke at være verdensmester, men vi forlanger, at alle gør sig umage og yder sit bedste. Pigerne har en hel del rytmisk gymnastik og drengene mere spring og styrkegymnastik.

Hver fredag sluttes ugen af med fællesgymnastik for alle elever og her har det sociale aspekt en stor plads.

NB: Mange af vores elever har slet ikke lavet gymnastik, før de kommer på Bramming, så alle er i samme båd, hvilket ikke gør det mindre sjovt men oplevelsen endnu større, når du går på gulvet sammen med alle sine efterskolevenner.