Formål og værdigrundlag

Gennem inspiration, motivation samt niveaudeling i de boglige fag sikrer vi den enkelte elev den bedste indlæring.

Bramming.
Noget særligt siden 1897.

Loven

I loven om efterskoler står der under formål og virksomhed: “Efterskoler tilbyder undervisning og samvær på kurser, hvor hovedsigtet er livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse”.

Skolens formål

Skolens grundholdning er de Grundtvig/Kold’ske skoletanker og livssyn.

Skolens formål er indenfor rammerne af de til enhver tid gældende lov og bekendtgørelser om støtte til visse private skoler at drive en efterskole for unge i alderen 14-18 år.

Værdigrundlag

I fagene gymnastik og idræt udvikler eleverne en sund krop – og sammen med undervisningen i de boglige og de praktisk-musiske fag skabes det hele menneske.

I en atmosfære af tryghed og gensidig respekt vil vi lade begreber som næstekærlighed, tillid, tolerance og ærlighed være bærende i skolearbejdet og samværet med eleverne. Endvidere vil vi skabe rammerne for, at eleverne udvikler et forpligtende fællesskab og bliver en del heraf.

De vil her opleve den frihed, de magter, en frihed, der er kædet sammen med ansvar over for sine medmennesker, omgivelser og sig selv.

Rundvisningsaftner

Du har stadig mulighed for at komme på besøg!

Har du ikke været forbi skolen til efterskolernes dag eller aften, så har du selvfølgelig stadig mulighed for at komme på besøg!

Går du og er nysgerrig på, hvordan det er at være efterskoleelev på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole? Så besøg BRAMMING på en af vores rundvisningsaftner. Her kan du opleve skolen, og du og dine forældre kan for svar på jeres spørgsmål om livet som BRAMMING-elev. Det er vores søde elever der viser rundt og vi slutter af med lidt godt til ganen. Hvis man tilmelder sig I god tid kan man godt forvente lidt merchandise.

Onsdag d. 22. September kl. 19.30-21.00
Onsdag d. 29. September kl. 19.30-21.00
Tirsdag d. 26. Oktober kl. 19.30-21.00
Onsdag d. 3. November kl. 19.30-21.00
Mandag d. 6. December kl. 19.30-21.00

Der kommer flere rundvisningsaftner i det nye år! Husk vi også har efterskolernes aften onsdag d. 12 januar

Bliv elev
Besøg os
Brochure