Velkommen til vores online indmeldelse.

Bramming.

Velkommen til vores online indmeldelse

Klik på et af understående links for at komme direkte til det respektive skoleårs indmeldelse.

Indmeldelse 22/23: Der er venteliste til årgang 22/23 på alle linjer. Ring eller skriv til kontoret på følgende, for at høre nærmere: kontor@brammingefterskole.dk eller kontakte os på tlf. 75173833. I tilfælde af, at årgangen er fyldt op, vil du automatisk komme på en venteliste. Udlodder det ikke en plads, kan du få tilbage betalt indmeldelsesgebyr på kr. 1.500.

Indmeldelse 23/24: Der er venteliste for piger 10 klasse til årgang 23/24 på alle linjer. Ring eller skriv til kontoret på følgende, for at høre nærmere: kontor@brammingefterskole.dk eller kontakte os på tlf. 75173833. I tilfælde af, at årgangen er fyldt op, vil du automatisk komme på en venteliste. Udlodder det ikke en plads, kan du få tilbage betalt indmeldelsesgebyr på kr. 1.500.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på kontor@brammingefterskole.dk eller telefon (+45) 7517 3833.