Underviser til pigegymnastik på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole

Er du vild med gymnastik? Er du fyldt med ideer og inspiration? Er du et rytmisk og kreativt menneske? Har du lyst til et udfordrende job i efterskolen med masser af glade og forventningsfulde elever og et dynamisk og inspirerende kollegialt fællesskab?

Gymnastiklærer søges til stilling pr. 1. august 2020 – stillingen er 60% af en fuldtidsstilling

Vi søger en lærer, der sammen med skolens dygtige gymnastiklærerteam kan videreudvikle skolens gymnastikprofil og i fællesskab stå for den daglige undervisning i såvel obligatorisk gymnastik, fællesgymnastik som linjefagsgymnastik. Hvis du ud over gymnastikken også kan spille klaver, undervise i kreative fag, er vild med sport eller kan tilbyde andre spændende fag/områder, er dette også velkomment.
Ud over undervisningen indeholder stillingen også tilsynsarbejdet og alt det sjove, spændende og anderledes kostskolearbejde, der kendetegner jobbet på en efterskole.

Vi er en Grundtvig/Koldsk efterskole med 135 elever. Vi har en velfungerende medarbejderstab og en veludbygget skole med to idrætshaller, en springsal og gode undervisningslokaler. Hertil kommer helt nye fællesarealer med tidssvarende studiemiljøer.

På Bramming er vi fællesskabere, vi vil fællesskabet, og arbejder på at styrke det hver eneste dag.

I forlængelse af fællesskabet ser vi åbenhed og tryghed som de bedste rammer i samværet og undervisningen på skolen. Vi møder, hører, ser og respekterer alle for dem, de er.

Skolens værdigrundlag mm. findes på vores hjemmeside www.brammingefterskole.dk

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger kan fås hos skolens forstander Kirsten Tygesen på 75173833.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest d. 20. maj 2020

Ansøgning sendes til: kt@bramming-efterskole.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.