Camps

Oplev livet på en efterskole

Bramming.

CAMPBRAMMING – “ET DØGN PÅ EFTERSKOLE”

Den fedeste mulighed til dig, der går i 4. – 7. klasse

Hvert år i din påskeferie holder vi skolen åben, så du kan prøve at gå på efterskole i et døgn. Vi mødes tirsdag middag og siger farvel onsdag eftermiddag. Det bliver et døgn, hvor du kan opleve alt det, der sker på en efterskole – dog har vi skruet ned for den faglige del, så det bliver boldspil, fællessang, kreative aktiviteter, fløjhygge, fællesgymnastik, måltider i hyggelige fællesskaber osv.

Alle vores søde elever er her også, og de vil sørge for, du får et supert døgn, hvor de hjælper dig med at finde rundt og komme til dine aktiviteter.
Onsdag eftermiddag slutter dit døgn på efterskolen med en gang fællesgymnastik, og til sidst får du lov at se forårets opvisning. Onsdag eftermiddag er dine forældre velkomne til at være med – vi sørger også for en forfriskning til dem.

Lyder det, som noget du bare må prøve, så tilmeld dig allerede nu her på siden – du modtager et program kort før dit “efterskoleophold.”

Rundvisningsaftner

Du har stadig mulighed for at komme på besøg!

Har du ikke været forbi skolen til efterskolernes dag eller aften, så har du selvfølgelig stadig mulighed for at komme på besøg!

Går du og er nysgerrig på, hvordan det er at være efterskoleelev på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole? Så besøg BRAMMING på en af vores rundvisningsaftner. Her kan du opleve skolen, og du og dine forældre kan for svar på jeres spørgsmål om livet som BRAMMING-elev. Det er vores søde elever der viser rundt og vi slutter af med lidt godt til ganen. Hvis man tilmelder sig I god tid kan man godt forvente lidt merchandise.

Onsdag d. 22. September kl. 19.30-21.00
Onsdag d. 29. September kl. 19.30-21.00
Tirsdag d. 26. Oktober kl. 19.30-21.00
Onsdag d. 3. November kl. 19.30-21.00
Mandag d. 6. December kl. 19.30-21.00

Der kommer flere rundvisningsaftner i det nye år! Husk vi også har efterskolernes aften onsdag d. 12 januar

Bliv elev
Besøg os
Brochure