Camps

Oplev livet på en efterskole

Bramming.

CAMPBRAMMING – “ET DØGN PÅ EFTERSKOLE”

Den fedeste mulighed til dig, der går i 4. – 7. klasse

Hvert år i din påskeferie holder vi skolen åben, så du kan prøve at gå på efterskole i et døgn. Vi mødes tirsdag middag og siger farvel onsdag eftermiddag. Det bliver et døgn, hvor du kan opleve alt det, der sker på en efterskole – dog har vi skruet ned for den faglige del, så det bliver boldspil, fællessang, kreative aktiviteter, fløjhygge, fællesgymnastik, måltider i hyggelige fællesskaber osv.

Alle vores søde elever er her også, og de vil sørge for, du får et supert døgn, hvor de hjælper dig med at finde rundt og komme til dine aktiviteter.
Onsdag eftermiddag slutter dit døgn på efterskolen med en gang fællesgymnastik, og til sidst får du lov at se forårets opvisning. Onsdag eftermiddag er dine forældre velkomne til at være med – vi sørger også for en forfriskning til dem.

Lyder det, som noget du bare må prøve, så tilmeld dig allerede nu her på siden – du modtager et program kort før dit “efterskoleophold.”