For kommende elever

Kære kommende elever og forældre

Her er alt for stille på efterskolen - den efterskole som efter sommerferien skal danne rammen om det liv og samarbejde, der venter på os i fællesskab.

Da vi desværre stadig ikke ved så meget om fremtidens udvikling ser vi os nødsaget til at udskyde Nye elevers Dag, som jo ellers var planlagt til søndag d. 19. april. Der er fortsat for meget usikkerhed forbundet med nedlukningen af Danmark og en eventuel gradvis oplukning efter påske.

Vi har sat en ny dato ind i kalenderen, nemlig:

Søndag d. 17. maj kl. 10.30

-og så håber vi alle, at det kan lade sig gøre.

Vi har alle glædet os til at møde jer og til at have en aktiv dag sammen, men nu må vi strække forventningens glæde lidt længere.

Vi er klar over, at I kan have andre aftaler denne dag, da der jo er mange arrangementer i denne tid, der må flyttes. Vi satser optimistisk på, at I alle kan og vil derfor gerne kun have afbud. Jeg håber, der er forståelse for vores beslutning.

Mange gode hilsener

Kirsten Tygesen
forstander

Velkommen til Elevholdet 2020/2021

Nye elevers dag

Søndag d. 17. maj 2020

Vi har få ledige pladser til skoleåret 20/21 - ring til Helle på 75 17 38 33 og hør mere.

Skolestart

Skoleåret  begynder søndag den 9. august 2020, og vi glæder os til at møde jer.

Forsikring

Skolen har ingen forsikring, der dækker for elevernes private ejendele så som cykler, motocrossmaskiner, tøj, computere, mobiltelefoner mm. Forældrene skal på forhånd sikre sig, at egen familieforsikring dækker eleverne, mens de er på efterskole. For motocrosseleverne gælder desuden, at forældrene selv skal forsikre deres børn i forbindelse med udøvelse af ekstremsport.

Huskeliste

Ting du skal medbringe ved skolestart:

• Dyne, hovedpude, rullemadras, sengelinned og et sengetæppe
  • Sportstøj og sportssko – både til udendørs og indendørs brug
  • Sovepose og liggeunderlag
  • Cykel, cykellygter og cykelhjelm
  • Skoletaske og pennalhus (husk saks)
  • Refleksvest – kan ofte købes billigt i Netto, Fakta eller andre steder.

Ting du må medbringe

Vi anbefaler, at du medbringer en bærbar computer til skolebrug.

Ting du ikke må medbringe:

• TV, video, stationær computer og playstation.