For kommende elever

Kære kommende elever og forældre

Her på efterskolen glæder vi os i disse dage over, at vi snart må lukke efterskolen op igen. Desværre er forsamlingsforbudet stadig gældende, hvorfor vi ikke kan gennemføre “Nye Elevers Dag” som planlagt. Derfor prøver vi nu noget nyt, og inviterer jer til en virtuel “Nye Elevers Dag”. Det har vi aldrig prøvet før, men det skal nok blive godt.

Søndag d. 17. maj kl. 10.30

Alle elever og forældre har d. 11. maj modtaget en mail vedr. nye elevers dag! Har man ikke modtaget denne mail er det vigtig at kan kontakter skolen på tlf: 75173833 eller hra@bramming-efterskole.dk

Velkommen til Elevholdet 2020/2021

Nye elevers dag

Søndag d. 17. maj 2020

Vi har en kort venteliste til skoleåret 20/21 - ring til Helle på 75 17 38 33 og hør mere.

Skolestart

Skoleåret  begynder søndag den 9. august 2020, og vi glæder os til at møde jer.

Forsikring

Skolen har ingen forsikring, der dækker for elevernes private ejendele så som cykler, motocrossmaskiner, tøj, computere, mobiltelefoner mm. Forældrene skal på forhånd sikre sig, at egen familieforsikring dækker eleverne, mens de er på efterskole. For motocrosseleverne gælder desuden, at forældrene selv skal forsikre deres børn i forbindelse med udøvelse af ekstremsport.

Huskeliste

Ting du skal medbringe ved skolestart:

• Dyne, hovedpude, rullemadras, sengelinned og et sengetæppe
  • Sportstøj og sportssko – både til udendørs og indendørs brug
  • Sovepose og liggeunderlag
  • Cykel, cykellygter og cykelhjelm
  • Skoletaske og pennalhus (husk saks)
  • Refleksvest – kan ofte købes billigt i Netto, Fakta eller andre steder.

Ting du må medbringe

Vi anbefaler, at du medbringer en bærbar computer til skolebrug.

Ting du ikke må medbringe:

• TV, video, stationær computer og playstation.