Velkommen til Elevholdet 2021/2022

Torsdag d. 8/4-21 har vi udsendt blanketter til udfyldelse på jeres angivne mailadresse. Skulle I ikke have modtaget noget pr. mail, så bedes i kontakt sekretær Helle på kontoret.

Nye elevers dag

Tirsdag d. 13. april 2021 (online - vi udsender link med mail d. 13 april) - Søndag d. 13 juni 2021 (fysisk fremmøde)

Vi har en kort venteliste til skoleåret 21/22 - ring til Helle på 75 17 38 33 og hør mere.

Skolestart

Skoleåret  begynder onsdag den 11. august 2021, og vi glæder os til at møde jer.

Forsikring

Skolen har ingen forsikring, der dækker for elevernes private ejendele så som cykler, motocrossmaskiner, tøj, computere, mobiltelefoner mm. Forældrene skal på forhånd sikre sig, at egen familieforsikring dækker eleverne, mens de er på efterskole. For motocrosseleverne gælder desuden, at forældrene selv skal forsikre deres børn i forbindelse med udøvelse af ekstremsport.

Huskeliste

Ting du skal medbringe ved skolestart:

• Dyne, hovedpude, rullemadras, sengelinned og et sengetæppe
  • Sportstøj og sportssko – både til udendørs og indendørs brug
  • Sovepose og liggeunderlag
  • Cykel, cykellygter og cykelhjelm
  • Skoletaske og pennalhus (husk saks)
  • Refleksvest – kan ofte købes billigt i Netto, Fakta eller andre steder.

Ting du må medbringe

Vi anbefaler, at du medbringer en bærbar computer til skolebrug.

Ting du ikke må medbringe:

• TV, video, stationær computer og playstation.