Bliv god til at være rundt på gulvet.

Brænder du for at spille håndbold? Og drømmer du om at blive en tand eller to bedre – både teknisk og taktisk – så er håndboldlinjen på Bramming helt sikkert noget for dig.  

Bramming har en linje for piger og en for drenge. På linjerne bliver du undervist af trænere, der selv er tidligere håndboldspillere og får rig mulighed for at få videreudviklet det, du allerede kan.

Der trænes tre gange om ugen i halvanden time med en enkelt fællestræning for både piger og drenge.

Vi udvikler dine tekniske kundskaber og fysiske ballast

Vores håndboldtræning er meget varieret. Brugen af bolden vil dog være gennemgående i stort set alle øvelser. Håndboldspillet er et spil, som kræver gode individuelle kompetencer. Derfor bliver det i den daglige træning vægtet højt at udfordre og udvikle dine tekniske kundskaber.

Kampene indeholder den kollektive dimension af spillet. Her bliver der lagt vægt på, at vi finder sammen og lærer at bruge hinandens kompetencer. Undervisningen er altid tilrettelagt, så alle har medindflydelse på, hvad de vil opnå på håndboldlinjen. Til det hører også at tage ansvar for at skabe en god og positiv holdånd. 

At være fysisk aktiv øger risikoen for skader. Vi sørger altid for, at du får den nødvendige fysiske træning og ballast men bruger også tid på, hvordan du lærer at lytte til din krops faresignaler.

Vi spiller turneringer og deltager i stævner

Vores elever elsker at spille kampe mod andre skoler og klubber og prøve de nye værktøjer af. Og indrømmet. Det gør vi også selv. Derfor deltager vi i JHF’s turnering, beach-håndboldstævner samt efterskolernes DM-turnering. De giver vores skole gode sportslige og sociale oplevelser hvert eneste år. 

Det samme gør vores  håndboldweekend samt linjefagsdage, hvor vi har mulighed for at komme ekstra i dybden med vores træning. 

Esport

Læs mere

Håndbold

Læs mere

Fodbold

Læs mere

Rytmisk Gymnastik

Læs mere

Spring

Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os her