OBS! OBS! VIGTIG INFORMATION OBS! OBS!

Vi har valgt at aflyse Efterskolernes Dag som et fysisk arrangement pga. den nuværende situation i samfundet. Dog arbejder vi på højtryk for at lave Danmarks bedste digitale rundvisning og muligheden for en snak med en elev og en lærer i det tidsrum man har booket.

Desuden vil vi i løbet af dagen fylde facebook og instagram med alle mulige lækre ting om at være elev på BRAMMING.

Beslutningen skal ses på baggrund af det stigende antal smittede med coronavirus og statsministerens melding fredag om skærpede restriktioner, der nu gælder for hele landet, samt anbefalingen om at aflyse sociale arrangementer.

Vi ses "online" på Bramming mellem 11.00 og 17.00 Søndag d. 27. september 2020

Tilmeld dig til Efterskolernes Dag og vind en t-shirt eller et gavekort til CampBramming.

TILMELD

PROGRAM FOR DAGEN

INDIVIDUEL rundvisning KUN til DIG!!!

Kære tilmeldte deltagere til Efterskolernes Dag på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Som følge af regeringens udmelding har vi aflyst den fysiske del af Efterskolernes dag.

MEN vi glæder os stadig rigtig meget til at møde jer på søndag. Vi afholder nemlig dagen som en ONLINE-dag, hvor der stadig vil være gang i hele skolen, og der vil summe af aktivitet og fællesskab. Vi fastholder jeres tilmeldte tidspunkt og I vil få tildelt jeres egen private rundviser, så I på samme måde som før, vil kunne stille spørgsmål og få de små snakke med jeres egen “elev”.

På rundviser-runden vil I desuden møde skolens fantastiske lærere, og I kan hele vejen rundt spørge dem om alle de ting, det falder jer ind. Sidst på runden vil I også have mulighed for at snakke med Helle, som er på vores kontor.

Både kl. 12.00 og kl. 15.00 vil skolens forstander, Nikolaj Primdal, holde et live-oplæg om skolen, hvor I også i chatten vil kunne stille spørgsmål og få dem besvaret med det samme.

På rundvisningsturen vil I både kunne se linjefagsaktiviteter, udendørsarealerne, en fløj med værelser, undervisningslokaler samt samlingssalen og spisesalen. Vores køkken laver fantastisk mad, men det må I komme tilbage og smage på en af vores nyoprettede rundvisningsaftener (se hjemmesiden).

På fredag eller lørdag modtager alle tilmeldte en mail med nærmere information og diverse links til søndagens forløb. Vi er 100 % klar - og eleverne glæder sig allerede til at skulle vise vores skole frem for jer. Skulle I imod forventning ikke kunne deltage på søndag alligevel, må I meget gerne melde tilbage på denne mail I modtager, så rundviserne ikke står og venter på jer :)

Vi er SÅ klar, vi har skolen klar - og vi kan slet ikke vente med at vise jer vores fantastiske skole - en skole, som er “nem at komme til, svær at komme fra”.

På gensyn på søndag.

Sekretær Helle Ravn Andersen sidder klar ved telefonen på 75 17 38 33, så I kan få yderligere oplysninger bl.a. om økonomiske forhold, ventelister mm.

INDMELDELSE I GOD TID

Husk, det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole i god tid, hvis I vil være sikre på at få en plads.


Til efterskolernes dag "ONLINE EDITION" vil du kunne se og høre om vores linjefag:

Esport

Læs mere

Håndbold

Læs mere

Fodbold

Læs mere

Rytmisk Gymnastik

Læs mere

Spring

Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

ÅBENT HUS

Vi holder løbende rundvisninger henover året, hvor du har mulighed for at se skolen og hilse på elever og lærere. Book en rundvisning ved at ringe til kontoret på 75 17 38 33. Vi har lagt yderligere rundvisningsaftner ind, således alle får mulighed for at besøge skolen.