Efterskolernes dag

Vi ses på Bramming mellem 13.00 og 17.00 Søndag d. 26. september 2021

Tilmeld dig til Efterskolernes Dag og vind en t-shirt eller et gavekort til CampBramming.

TILMELD

Tilmelding er IKKE et krav - I må også meget gerne bare droppe ind :)

PROGRAM FOR DAGEN

Du vil i døren blive mødt af vores fantastiske personale og elever. Her vil dig og din familie blive tildelt din personlige guide, som vil vise jer rundt på hele skolen. Undervejs vil der være mulighed for at snakke med nuværende og gamle elever og forældre, samt lærere. I vil slutte af i spisesalen, hvor I kan nyde køkkenets lækre sandwiches, kage, kaffe mv. Herefter må I frit vælge, om I vil ud og se mere, snakke med flere, eller bare have en småkage mere. Det er også en mulighed at tale med vores fantastiske sekretær, der kan svare på stort og småt i forhold til indmeldelse. Men skynd dig! Pladser går som varmt brød for tiden :)

Vi er SÅ klar, vi har skolen klar - og vi kan slet ikke vente med at vise jer vores fantastiske skole - en skole, som er “nem at komme til, svær at komme fra”.

Sekretær Helle Ravn Andersen sidder klar ved telefonen på 75 17 38 33, så I kan få yderligere oplysninger bl.a. om økonomiske forhold, ventelister mm.

INDMELDELSE I GOD TID

Husk, det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole i god tid, hvis I vil være sikre på at få en plads.


Til efterskolernes dag vil du kunne se og høre om vores linjefag:

Esport

Læs mere

Håndbold

Læs mere

Fodbold

Læs mere

Rytmisk Gymnastik

Læs mere

Spring

Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

ÅBENT HUS

Vi holder løbende rundvisninger henover året, hvor du har mulighed for at se skolen og hilse på elever og lærere. Book en rundvisning ved at ringe til kontoret på 75 17 38 33, således alle får mulighed for at besøge skolen.