Bramming Aften

Onsdag d. 13. januar 2021 kl. 18.00 - 21.00 er din mulighed for at se skolen på en hverdagsaften. Vi inviterer dig indenfor for at mærke energien og fællesskabet på Bramming gymnastik- & idrætsefterskole.

Nåede du det ikke til Efterskolernes Dag så har du stadig mulighed for at komme på besøg!

Går du og er nysgerrig på, hvordan det er at være efterskoleelev på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole? Så besøg BRAMMING til Efterskolernes aften. Her kan du opleve skolen, og du og dine forældre kan få svar på jeres spørgsmål om livet som BRAMMING-elev.

Det er vores søde elever der viser rundt og efterfølgende kan du få lidt lækkert til ganen og en snak med en linjefagslærer eller tidligere forældre til elever på skolen.

Tilmeld dig til Bramming Aften og vind en t-shirt eller et gavekort til CampBramming.

TILMELD

 

Til Bramming aften vil du kunne se og høre om vores linjefag:

Esport

Læs mere

Håndbold

Læs mere

Fodbold

Læs mere

Rytmisk Gymnastik

Læs mere

Spring

Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

STÆRKT FÆLLESSKAB OG TRYGGE RAMMER 

På Bramming gymnastik- & idrætsefterskole bliver DU en del af et stærkt fællesskab i trygge rammer og vi giver dig muligheden for en oplevelse for livet. Du vil sammen med 131 andre elever foretage en ti måneders rejse gennem det magiske efterskolelandskab. Kom med hvis du har lyst!

Vi er en skole, som vægter de boglige fag højt, men samtidig er også idrætsfagene vigtige og væsentlige for os. Vi har niveaudeling i de boglige fag og gør brug af digitale muligheder i undervisningen.

VI BYDER PÅ EN FORFRISKNING

I spisesalen er der mulighed for at smage på køkkenets lækre kager, nyde en kop kaffe og få en snak med skolens lærere og få svar på eventuelle spørgsmål.

I vil også kunne møde skolens sekretær Helle, som kan svare på alt om indmeldelse, ventelister og økonomi.

Vi glæder os til at byde indenfor til Bramming aften i 2021.