Camp Bramming

Nyt info

Kære alle tilmeldte til Camp Bramming 2020

Grundet den situation vi står i som samfund og som skole, har vi efter Statsministerens pressemøde i dag måtte erkende, at Camp Bramming i påsken ikke bliver en realitet. Vi havde glædet os rigtig meget til at se jer på skolen, og til at have et fantastisk døgn sammen med jer. Vi bakker selvfølgelig op om regeringer og følger alle anvisninger og derfor er dette skoleårs camp aflyst – desværre. Vi vil selvfølgelig sørge for at få jeres penge tilbagebetalt, måske ikke lige fra den ene dag til den anden, da personalet på efterskolen også er sendt hjem. På kontoret arbejdes der dog på skift, men det hele går lidt langsommere i denne tid. For at få sine penge retur skal der tages kontakt til skolen på følgende mail: hra@bramming-efterskole.dk - så vil vores sekretær sørge for, at skolens bank fører jeres indbetaling retur.

Vi er kede af situationen, men vi regner stærkt med at både vi som skole og hele Danmark vender stærkt tilbage, og at I stadig er friske på at besøge os på Camp næste år.

Tak for jeres forståelse - pas på jer selv - vask hænder og bliv hjemme!

De bedste hilsner fra Ditte, Dorte & Sidsel - på vegne af Bramming Gymnastik- & Idrætsefterskole

Et døgn på Bramming

Brug 24 timer på at opleve livet på en efterskole

Alletiders tilbud til dig der går i 4. - 7. klasse

Vi slår dørene op til:

CampBramming - et døgn på BGI-E den 7. og 8. april 2020.

Vi starter tirsdag den 7. april kl. 13.30 og slutter onsdag den 8. april kl. 14.30

Her vil du sammen med skolens nuværende elever få en ganske særlig indsigt i, hvad det vil sige at gå på efterskole. Der bliver tid til linjefag, sjov & spas, sang, fortælling, fællesgymnastik, hygge, fløjtid, god mad, nye venner og overraskelser.

Tilmelding

Pris: 200 kr (inkl. T-shirt & drikkedunk) Betalingen foregår sammen med tilmelding.

Program, praktisk info samt pakkeliste følger efter tilmelding.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG.

Bemærk - der er begrænset antal pladser.