Vil du være en del af energien på Bramming

På Bramming bliver du en del af et forpligtende fællesskab, som gennem gymnastik, idræt og socialt samvær kulminerer i en oplevelse for livet.

Hos os er der plads, til at du kan udvikle dig fagligt, socialt og samtidig dyke din ynglingssport.

Brug ekstra tid på din ynglingssport

På Bramming kan du vælge Fodbold, Håndbold, Spring, Rytme eller E-sport som linjefag.

Vi tilbyder også en masse andre valgfag som for eksempel: textil, billedkunst, volleyball, musik, motocross og meget andet.

Synes du også det lyder fedt?

Så book en rundvisning ved Helle på: hra@bramming-efterskole.dk eller 75173833

Nåede du det ikke til Efterskolernes Aften så har du selvfølgelig stadig mulighed for at komme på besøg!

Går du og er nysgerrig på, hvordan det er at være efterskoleelev på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole? Så besøg BRAMMING på en af vores rundvisningsaftner. Her kan du opleve skolen, og du og dine forældre kan for svar på jeres spørgsmål om livet som BRAMMING-elev. Det er vores søde elever der viser rundt og vi slutter af med lidt godt til gaven. Hvis man tilmelder sig I god tid kan man godt forvente lidt merchandise.

18.30 Rundvisning af en elev med dine interesser
19.00 Fortælling om skolen, værdierne og hverdagen ved skolens forstander. Her er der mulighed for at få svar på alle spørgsmål. Vi byder på en forfriskning undervejs.

Da efterskolen desværre pt. er lukket pga. coronavirus er vi desværre nødsaget til at aflyse rundvisningen Mandag d. 23. marts og Torsdag d. 16. april.

Vi ses på BRAMMING

Tilmeld her