Vil du være en del af energien på Bramming

På Bramming bliver du en del af et forpligtende fællesskab, som gennem gymnastik, idræt og socialt samvær kulminerer i en oplevelse for livet.

Hos os er der plads, til at du kan udvikle dig fagligt, socialt og samtidig dyke din ynglingssport.

Brug ekstra tid på din ynglingssport

På Bramming kan du vælge Fodbold, Håndbold, Spring, Rytme eller Esport som linjefag.

Vi tilbyder også en masse andre valgfag som for eksempel: Billedkunst, Mountainbike, Spring, Dans, Motocross, Bold for sjov, Tekstil og Floorball.

Synes du også det lyder fedt? Så tjek datoer for rundvisningsaftner nedenfor og tilmeld dig!

Har du ikke været forbi skolen til efterskolernes dag eller aften, så har du selvfølgelig stadig mulighed for at komme på besøg! På grund af corona situationen i Danmark har vi lagt ekstra rundvisningsaftner ind i efteråret, og der vil være begrænsning på antal deltagere. I er altid velkomne til at kontakte skolen.

• Onsdag d. 26. november FULDT BOOKET
  • Mandag d. 14. december
  • Torsdag d. 17. december

Program for aftenen

19.00 Rundvisning af en elev med dine interesser
19.30 Fortælling om skolen, værdierne og hverdagen ved skolens forstander. Her er der mulighed for at få svar på alle spørgsmål. Vi byder på en forfriskning undervejs.

Vi ses på BRAMMING

TILMELD HER

Spørgsmål til rundvisningsaftner kan sendes til kontor@brammingefterskole.dk eller kontakt skolen på 75 17 38 33